Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRAVOS FC ALE CHAMPIONS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Campbell passt de bal in één keer door. Godoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canido. Canido krijgt een gele kaart. Godoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linares zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cuéllar trapt de bal weg van het doel. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal speelt de bal door. Canido bereikt de bal nog maar net als eerste. Canido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRAVOS - FC ALE CHAMPIONS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRAVOS 60%, FC ALE CHAMPIONS 40%.
FC BRAVOS - FC ALE CHAMPIONS 1:0

65e minuut.
Montenegro geeft een hoge lob. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Campbell rent richting de bal. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Lino is nu in balbezit. Lino speelt de bal door. Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bilbao La Vieja rent richting de bal. Bilbao La Vieja passt de bal met de wreef. Díez probeert naar een medespeler te passen. Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRAVOS - FC ALE CHAMPIONS 1:1

78e minuut.
Vásquez speelt de bal door. Vaca rent richting de bal. Vaca passt de bal in één keer door. Canido heeft problemen om de bal te vangen. Canido haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRAVOS - FC ALE CHAMPIONS 2:1

88e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal speelt de bal door. Canido rent richting de bal. Canido draait met de bal, schiet en ... Solíz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRAVOS 62%, FC ALE CHAMPIONS 38%.
FC BRAVOS - FC ALE CHAMPIONS 2:1