Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
losdesiempre cemt
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón speelt de bal door. Olguín rent richting de bal. Jimeno verovert de bal door een tackle van achteren. Jimeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Monzón passt de bal met de wreef. Brito is nu in balbezit. Jimeno onderschept slim de pass. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Yelpo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pérez del Castillo met een snelle inworp. Monzón speelt de bal door. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno heeft problemen om de bal te vangen. Jimeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bauer kopt de bal weg. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno passt de bal zonder na te denken. Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Landa rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Landa rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Löhner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón speelt de bal door. Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Mejia onderschept slim de pass. Limpias verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón is nu in balbezit. Monzón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdesiempre 61%, cemt 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losdesiempre - cemt 0:0

55e minuut.
Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias onderschept slim de pass. Limpias speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Olguín passt de bal zonder na te denken. Amaro is nu in balbezit. Met opzet legt Llanos zijn tegenspeler op de grond. Llanos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Brito passt de bal zonder na te denken. Pérez del Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias begaat een overtreding. Limpias krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pérez del Castillo rent richting de bal. Zamorano onderschept slim de pass. Zamorano met een sublieme pass. Löhner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löhner geeft een lange en hoge pass. Vallejos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: losdesiempre 53%, cemt 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
losdesiempre - cemt 0:0