Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cemt los bananos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui met een sublieme pass. Valderrama rent richting de bal. Mojica onderschept slim de pass. Mojica haalt uit met een fantastische trap. Vallejos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - los bananos 0:1

6e minuut.
Capitán met een snelle inworp. Mojica rent richting de bal. Valderrama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mojica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mojica neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - los bananos 0:2

9e minuut.
Rioja onderschept slim de pass. Rioja geeft een lange en hoge pass. Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Mojica onderschept slim de pass. Mojica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - los bananos 0:3

11e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce de León is nu in balbezit. Mojica is nu in balbezit. Mojica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zamorano is nu in balbezit. Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioja passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Mojica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Valderrama krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Limpias met de inworp. Abecia rent richting de bal. Abecia geeft de bal voor. Sandy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Abecia passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón schiet op doel. Sandy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cemt - los bananos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 50%, los bananos 50%.
cemt - los bananos 1:3

49e minuut.
Amaro met de inworp. Löhner rent richting de bal. Löhner passt de bal met de wreef. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mojica is nu in balbezit. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama met een sublieme pass. Ponce de León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce de León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cemt 50%, los bananos 50%.
cemt - los bananos 1:3