Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales cemt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Bauer geeft de bal voor. Farell kopt de bal weg. Inworp. Zamorano met de inworp. Abecia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jimeno de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - cemt 0:1

34e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer passt de bal zonder na te denken. Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marca haalt uit met een fantastische trap. Vallejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reales - cemt 1:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamorano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Limpias de bal. Alzérreca onderschept slim de pass. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap. Vallejos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Inworp. Siles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alzérreca kan de bal niet met de borst controleren. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 40%, cemt 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reales - cemt 1:1

46e minuut.
Ibáñez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

47e minuut.
Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal zonder na te denken. Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzérreca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón draait met de bal, schiet en ... Daar is Antezana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Wende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón rent richting de bal. Monzón speelt de bal door. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno schiet op doel. Wende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Alzérreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama onderschept slim de pass. Aqarapi begaat een overtreding. Valderrama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valderrama kan niet meer verder spelen. Abrego komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aqarapi passt de bal zonder na te denken. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimeno rent richting de bal. Jimeno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cartagena de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Osuna probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez rent richting de bal. Marca verovert de bal door een tackle van achteren. Alzérreca is nu in balbezit. Alzérreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales - cemt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales 48%, cemt 52%.
Reales - cemt 2:1