Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackwayy juanjose
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Davalos rent richting de bal. Davalos passt de bal in één keer door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Espíndola probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carrara passt de bal zonder na te denken. Pereyra rent richting de bal. Ardaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardaya krijgt een gele kaart. Pereyra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Ardaya draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Pizarro trapt de bal weg van het doel. Manggini is nu in balbezit. Manggini draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Nuñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuñez geeft een lange en hoge pass. Hëwez rent richting de bal. Farell verovert de bal door een tackle van achteren. Farell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Albornos verovert de bal door een tackle van achteren. Albornos met een sublieme pass. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farell rent richting de bal. Farell schiet op doel. Paal! Cortéz bokst de bal weg.

39e minuut.
Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Espíndola kopt de bal weg. Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 60%, juanjose 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackwayy - juanjose 0:0

62e minuut.
Cortéz trapt de bal weg. Klungelig pakt Carrara de bal. Carrara met een sublieme pass. Ardaya rent richting de bal. Ardaya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cortéz trapt de bal weg van het doel. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft de bal voor. Albornos is nu in balbezit. Albornos geeft een hoge lob. Cortéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Iriarte heeft problemen om de bal te vangen. Davalos is nu in balbezit. Davalos passt de bal zonder na te denken. Ardaya is nu in balbezit. Ardaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Pereyra geeft de bal voor. Farell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackwayy 47%, juanjose 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackwayy - juanjose 0:0