Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
matiyea 100pre amigos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Batlle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ureña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medeiros rent richting de bal. Medeiros geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Frutos met een sublieme pass. Costabal is nu in balbezit. Costabal geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Egüez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Guevara niet meer kan verder spelen. Escóbar komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velarde krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ureña geeft de bal voor. Inworp. Callaú met de inworp. Velarde is nu in balbezit. Velarde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nuñez trapt de bal weg van het doel. Figueroa is nu in balbezit. Soto begaat een overtreding. Soto krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguino is nu in balbezit. Eguino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matiyea 51%, 100pre amigos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
matiyea - 100pre amigos 0:0

56e minuut.
Ureña probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dutra zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dutra naar de kleedkamers voor een vroege douche. Calderón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clavijo kan de bal niet met de borst controleren. Clavijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
León rent richting de bal. León geeft de bal voor. Limpias probeert de bal aan de voet te houden. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Callaú speelt de bal door. Frutos is nu in balbezit. Roca maakt een afschuwelijke overtreding. Roca krijgt een gele kaart. Frutos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Limpias is nu in balbezit. Limpias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Costabal de bal. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Limpias passt de bal zonder na te denken. Velarde rent richting de bal. Estrada maakt een afschuwelijke overtreding. Velarde raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueroa komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
matiyea - 100pre amigos 1:0

83e minuut.
Clavijo speelt de bal door. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguino maakt een afschuwelijke overtreding. Eguino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matiyea 55%, 100pre amigos 45%.
matiyea - 100pre amigos 1:0