Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100pre amigos matiyea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - matiyea 1:0

37e minuut.
Eguino rent richting de bal. Eguino passt de bal met de wreef. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap. Campanini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
100pre amigos - matiyea 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 56%, matiyea 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100pre amigos - matiyea 1:1

51e minuut.
Fresco rent richting de bal. Fresco passt de bal met de wreef. Teodovich rent richting de bal. Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - matiyea 2:1

57e minuut.
Tamayo met een snelle inworp. Fresco rent richting de bal. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco onderschept slim de pass. Fresco geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - matiyea 3:1

59e minuut.
Tamayo passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Velarde begaat een overtreding. Velarde krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Limpias de bal. Fresco is nu in balbezit. Fresco met een sublieme pass. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dutra rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft de bal voor. Dutra geeft een hoge lob. Daar is Campanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - matiyea 3:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamayo met een snelle inworp. Fresco speelt de bal door. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 55%, matiyea 45%.
100pre amigos - matiyea 3:2