Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barzelona rel mdrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Salazar rent richting de bal. Bankovic is nu in balbezit. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Iñaki passt de bal zonder na te denken. Baldelomar rent richting de bal. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arano de bal. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baldelomar rent richting de bal. Almendras verovert de bal door een tackle van achteren. Almendras passt de bal met de wreef. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Arano is nu in balbezit. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic passt de bal zonder na te denken. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 46%, rel mdrid 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barzelona - rel mdrid 0:0

65e minuut.
Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Almendras de bal. Iñaki is nu in balbezit. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ... Machaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Rosso rent richting de bal. Rosso geeft een lange en hoge pass. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. Machaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barzelona - rel mdrid 0:1

79e minuut.
Klungelig pakt Bankovic de bal. Cabrera is nu in balbezit. Iñaki begaat een overtreding. Cabrera wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Arano heeft problemen om de bal te vangen. Arano probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 51%, rel mdrid 49%.
barzelona - rel mdrid 0:1