Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rel mdrid barzelona
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Baldelomar speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Arano de bal. Bankovic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arano. Arano krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Urgel rent richting de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egüez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera passt de bal met de wreef. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Iñaki met een sublieme pass. Velarde is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Borja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rel mdrid - barzelona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 57%, barzelona 43%.
rel mdrid - barzelona 0:1

49e minuut.
Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki onderschept slim de pass. Pineda is nu in balbezit. Iñaki onderschept slim de pass. Iñaki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Urgel rent richting de bal. Urioste verovert de bal door een tackle van achteren. Urioste passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Iñaki rent richting de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een lange en hoge pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baldelomar onderschept slim de pass. Baldelomar passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Bankovic is nu in balbezit. Bankovic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 35%, barzelona 65%.
rel mdrid - barzelona 0:1