Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORIENTE SUR alejandro payo}
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cochamanidis is nu in balbezit. Pachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roselló de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTE SUR - alejandro payo} 0:1

6e minuut.
Sandy met een sublieme pass. Pachi kopt de bal weg. Urquiza is nu in balbezit. Salvador is nu in balbezit. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ORIENTE SUR - alejandro payo} 1:1

14e minuut.
Callaú met een sublieme pass. Cochamanidis is nu in balbezit. Cochamanidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Falero de bal. Falero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pachi verovert de bal door een tackle van achteren. Callaú rent richting de bal. Callaú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salvador de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Camacho rent richting de bal. Nina is nu in balbezit. Nina geeft de bal voor. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 63%, alejandro payo} 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ORIENTE SUR - alejandro payo} 1:1

48e minuut.
Dorigo met de inworp. Daar is Henicke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henicke probeert naar een medespeler te passen. Salvador rent richting de bal. Salvador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cochamanidis passt de bal zonder na te denken. Falero is nu in balbezit. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero onderschept slim de pass. Falero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTE SUR - alejandro payo} 1:2

52e minuut.
Escóbar speelt de bal door. Klungelig pakt Nina de bal. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dorigo geeft een hoge lob. Escóbar heeft problemen om de bal te vangen. Escóbar probeert naar een medespeler te passen. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 45%, alejandro payo} 55%.
ORIENTE SUR - alejandro payo} 1:2