Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barzelona matiyea
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Teodovich verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic haalt uit met een fantastische trap. Escóbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

7e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Galvis is nu in balbezit. Velarde is nu in balbezit. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barzelona - matiyea 0:1

21e minuut.
Rosso geeft een hoge lob. Soria rent richting de bal. Galvis onderschept slim de pass. Galvis haalt uit met een fantastische trap. Machaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Galvis rent richting de bal. Baldelomar rent richting de bal. Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 53%, matiyea 47%.
barzelona - matiyea 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roca met de inworp. Callaú rent richting de bal. Callaú schiet op doel. Galvis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal zonder na te denken. Bankovic is nu in balbezit. Bankovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bankovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa speelt de bal door. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bankovic speelt de bal door. Dorigo geeft een hoge lob. Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 51%, matiyea 49%.
barzelona - matiyea 0:1