Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
matiyea barzelona
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde rent richting de bal. Velarde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera is nu in balbezit. Bankovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
matiyea - barzelona 0:1

15e minuut.
Bankovic passt de bal in één keer door. Eguino rent richting de bal. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
matiyea - barzelona 1:1

17e minuut.
Urioste rent richting de bal. Urioste passt de bal met de wreef. Figueroa rent richting de bal. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Velarde de bal. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Forteza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra is nu in balbezit. Forteza maakt een afschuwelijke overtreding. Forteza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Dutra controleert de bal met de borst. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matiyea 35%, barzelona 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
matiyea - barzelona 1:1

53e minuut.
Soria geeft een lange en hoge pass. Limpias heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Guevara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matiyea - barzelona 1:2

55e minuut.
Baldelomar geeft een hoge lob. Limpias is nu in balbezit. Limpias geeft de bal voor. Eguino is nu in balbezit. Eguino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
matiyea - barzelona 2:2

65e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorigo rent richting de bal. Dorigo probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
matiyea - barzelona 2:3

69e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Teodovich is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matiyea - barzelona 2:4

70e minuut.
Daar is Eguino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eguino passt de bal met de wreef. Roca is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matiyea 46%, barzelona 54%.
matiyea - barzelona 2:4