Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlhetic toro alejandro payo}
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra met een sublieme pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - alejandro payo} 1:0

4e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Sandy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Escóbar is nu in balbezit. Met opzet legt Faretta zijn tegenspeler op de grond. Escóbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nina met een snel genomen vrije trap. Baspineiro rent richting de bal. Falero verovert de bal door een tackle van achteren. Falero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis is nu in balbezit. Falero is nu in balbezit. Cochamanidis is nu in balbezit. Cochamanidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Adad is nu in balbezit. Cochamanidis onderschept slim de pass. Cochamanidis passt de bal in één keer door. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cochamanidis. Cochamanidis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 51%, alejandro payo} 49%.
atlhetic toro - alejandro payo} 1:0

48e minuut.
Berzaín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis geeft een lange en hoge pass. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Escóbar kopt de bal weg. Adad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra maakt een afschuwelijke overtreding. Gamarra krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Faretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Faretta probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Adad is nu in balbezit. Falero onderschept slim de pass. Falero haalt uit met een fantastische trap. Doria probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atlhetic toro - alejandro payo} 1:1

64e minuut.
Cochamanidis rent richting de bal. Faretta onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escóbar. Faretta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faretta wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - alejandro payo} 2:1

73e minuut.
Baspineiro met de inworp. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gamarra probeert de bal aan de voet te houden. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Adad met een sublieme pass. Faretta is nu in balbezit. Faretta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Adad de bal. Cochamanidis met een sublieme pass. Falero is nu in balbezit. Falero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atlhetic toro - alejandro payo} 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 49%, alejandro payo} 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlhetic toro - alejandro payo} 2:2