Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100pre amigos barzelona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Frutos de bal. Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal met de wreef. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel. Machaca bokst de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Soto is nu in balbezit. Bankovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soto krijgt een gele kaart. Bankovic raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baldelomar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - barzelona 0:1

26e minuut.
Inworp. Urioste met de inworp. Baldelomar geeft een lange en hoge pass. Cabrera krijgt zijn hoofd ertegen. Campanini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rosso rent richting de bal. Egüez verovert de bal door een tackle van achteren. Egüez speelt de bal door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nuñez geeft de bal voor. Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelomar geeft de bal voor. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Campanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 65%, barzelona 35%.
100pre amigos - barzelona 0:1

46e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Medeiros onderschept slim de pass. Medeiros speelt de bal door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Egüez geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een hoge lob. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
100pre amigos - barzelona 1:1

60e minuut.
Clavijo geeft een hoge lob. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera schiet op doel. Campanini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - barzelona 1:2

66e minuut.
Pineda speelt de bal door. Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medeiros krijgt een gele kaart. Forteza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Forteza kan niet meer verder spelen. Schmidt komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Egüez verovert de bal door een tackle van achteren. Egüez probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rosso rent richting de bal. Rosso geeft de bal voor. Pineda speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 51%, barzelona 49%.
100pre amigos - barzelona 1:2