Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barzelona 100pre amigos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto speelt de bal door. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Machaca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
barzelona - 100pre amigos 0:1

24e minuut.
Dorigo is nu in balbezit. Dorigo passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel. Campanini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barzelona - 100pre amigos 1:1

34e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal met de wreef. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo onderschept slim de pass. Clavijo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Fresco de bal. Fresco passt de bal zonder na te denken. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Machaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barzelona - 100pre amigos 1:2

43e minuut.
Baldelomar rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco haalt uit met een fantastische trap. Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 51%, 100pre amigos 49%.
barzelona - 100pre amigos 1:2

48e minuut.
Vega met een harde bal richting middenveld. Estrada kopt de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Soto rent richting de bal. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Forteza onderschept slim de pass. Forteza passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Dorigo kan de bal niet met de borst controleren. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorigo verovert de bal door een tackle van achteren. Dorigo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Medeiros geeft een hoge lob. Bankovic is nu in balbezit. Bankovic speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 53%, 100pre amigos 47%.
barzelona - 100pre amigos 1:2