Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alejandro payo} Aviadores FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Manggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis onderschept slim de pass. Cochamanidis met een sublieme pass. Falero rent richting de bal. Falero draait met de bal, schiet en ... Vilte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Urquiza probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - Aviadores FC 0:1

33e minuut.
Falero is nu in balbezit. Humeres rent richting de bal. Falero onderschept slim de pass. Falero draait met de bal, schiet en ... Abad probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quintela heeft problemen om de bal te vangen. Quintela speelt de bal door. Rea rent richting de bal. Falero is nu in balbezit. Falero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 46%, Aviadores FC 54%.
alejandro payo} - Aviadores FC 0:1

50e minuut.
Jimeno rent richting de bal. Urquiza onderschept slim de pass. Manggini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urquiza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Jimeno rent richting de bal. Jimeno geeft de bal voor. Urquiza rent richting de bal. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 43%, Aviadores FC 57%.
alejandro payo} - Aviadores FC 0:1