Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100pre amigos alejandro payo}
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Tamayo speelt de bal door. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco passt de bal met de wreef. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Fresco is nu in balbezit. Fresco probeert naar een medespeler te passen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Stirling met de inworp. Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis onderschept slim de pass. Cochamanidis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto geeft een lange en hoge pass. Urquiza heeft problemen om de bal te vangen. Fresco verovert de bal door een tackle van achteren. Fresco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Gamarra rent richting de bal. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berzaín met de inworp. Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
100pre amigos - alejandro payo} 0:1

38e minuut.
Jándula geeft een lange en hoge pass. Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tamayo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tamayo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 53%, alejandro payo} 47%.
100pre amigos - alejandro payo} 0:1

48e minuut.
Cochamanidis passt de bal zonder na te denken. Stirling is nu in balbezit. Stirling passt de bal in één keer door. Falero rent richting de bal. Falero draait met de bal, schiet en ... Campanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros passt de bal in één keer door. Nina rent richting de bal. Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cochamanidis is nu in balbezit. Cochamanidis passt de bal in één keer door. Jándula rent richting de bal. Falero verovert de bal door een tackle van achteren. Falero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamarra. Gamarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100pre amigos 52%, alejandro payo} 48%.
100pre amigos - alejandro payo} 0:1