Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlhetic toro rel mdrid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Von Landwüest probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero schiet op doel. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Egüez verovert de bal door een tackle van achteren. Egüez geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quispe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - rel mdrid 0:1

17e minuut.
Quispe onderschept slim de pass. Quispe passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atlhetic toro - rel mdrid 1:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met de inworp. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Faretta onderschept slim de pass. Faretta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal in één keer door. Faretta is nu in balbezit. Faretta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Adad onderschept slim de pass. Adad probeert naar een medespeler te passen. Quispe geeft een lange en hoge pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Faretta geeft een lange en hoge pass. Alem is nu in balbezit. Alem speelt de bal door. Almendras is nu in balbezit. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pasquet trapt de bal weg. Faretta kopt de bal weg. Velarde heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 45%, rel mdrid 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atlhetic toro - rel mdrid 1:1

48e minuut.
Egüez rent richting de bal. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe speelt de bal door. Faretta rent richting de bal. Faretta passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Quispe rent richting de bal. Egüez onderschept slim de pass. Met opzet legt Quispe zijn tegenspeler op de grond. Quispe krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Baspineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baspineiro met een sublieme pass. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Adad kopt de bal weg. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Adad verovert de bal door een tackle van achteren. Adad speelt de bal door. Faretta is nu in balbezit. Faretta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doria met een harde bal richting middenveld. Faretta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Velarde de bal onder controle te krijgen. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Borja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Adad rent richting de bal. Adad probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano onderschept slim de pass. Arano geeft een lange en hoge pass. Almendras is nu in balbezit. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - rel mdrid 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 60%, rel mdrid 40%.
atlhetic toro - rel mdrid 1:2