Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rel mdrid atlhetic toro
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Arano geeft een lange en hoge pass. Castro rent richting de bal. Castro met een sublieme pass. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rel mdrid - atlhetic toro 1:0

27e minuut.
Ugarte met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ugarte geeft een hoge lob. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas met een sublieme pass. Almendras is nu in balbezit. Almendras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Faretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano verovert de bal door een tackle van achteren. Adad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 38%, atlhetic toro 62%.
rel mdrid - atlhetic toro 1:0

51e minuut.
Weise trapt de bal weg van het doel. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Adad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adad krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Iñaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egüez met een snel genomen vrije trap. Alem is nu in balbezit. Baspineiro is nu in balbezit. Alem onderschept slim de pass. Alem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. Egüez is nu in balbezit. Egüez geeft de bal voor. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Egüez speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales probeert naar een medespeler te passen. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arano speelt de bal door. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki haalt uit met een fantastische trap. Pasquet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 36%, atlhetic toro 64%.
rel mdrid - atlhetic toro 1:0