Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barzelona Aviadores FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Dorigo rent richting de bal. Dorigo probeert naar een medespeler te passen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintela met een snelle inworp. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales geeft de bal voor. Soria heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Baldelomar rent richting de bal. Baldelomar probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 51%, Aviadores FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barzelona - Aviadores FC 0:0

48e minuut.
Jimeno rent richting de bal. Bankovic onderschept slim de pass. Manggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Muñoz rent richting de bal. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Vera rent richting de bal. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vilte trapt de bal weg van het doel. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal zonder na te denken. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bankovic rent richting de bal. Manggini rent richting de bal. Bankovic verovert de bal door een tackle van achteren. Bankovic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 52%, Aviadores FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barzelona - Aviadores FC 0:0