Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alejandro payo} matiyea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Costabal is nu in balbezit. Berzaín verovert de bal door een tackle van achteren. Berzaín probeert naar een medespeler te passen. Falero is nu in balbezit. Falero schiet op doel. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Urquiza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callaú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galvis de bal. Galvis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - matiyea 0:1

8e minuut.
Dutra rent richting de bal. Dutra passt de bal in één keer door. Escóbar met een sublieme pass. Falero rent richting de bal. Falero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berzaín rent richting de bal. Berzaín passt de bal met de wreef. Falero is nu in balbezit. Falero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alejandro payo} - matiyea 1:1

35e minuut.
Limpias onderschept slim de pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis onderschept slim de pass. Falero is nu in balbezit. Falero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Teodovich onderschept slim de pass. Teodovich passt de bal met de wreef. Daar is Cochamanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 40%, matiyea 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alejandro payo} - matiyea 1:1

51e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Falero rent richting de bal. Falero draait met de bal, schiet en ... Guevara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - matiyea 2:1

58e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca speelt de bal door. Eguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguino draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Urquiza speelt de bal door. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra maakt een afschuwelijke overtreding. Pereyra krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Stirling passt de bal zonder na te denken. Falero rent richting de bal. Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero onderschept slim de pass. Falero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Limpias probeert naar een medespeler te passen. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Escóbar is nu in balbezit. Escóbar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 54%, matiyea 46%.
alejandro payo} - matiyea 2:1