Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORIENTE SUR 100pre amigos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Fresco geeft een lange en hoge pass. Daar is Dorigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medeiros neemt de hoekschop. Clavijo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada speelt de bal door. Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco haalt uit met een fantastische trap. Coronado bokst de bal weg. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORIENTE SUR - 100pre amigos 0:1

44e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Inworp. Camacho met een snelle inworp. Manzanero is nu in balbezit. Manzanero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Liendo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medeiros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 58%, 100pre amigos 42%.
ORIENTE SUR - 100pre amigos 0:1

58e minuut.
Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Manzanero rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Manzanero verovert de bal door een tackle van achteren. Manzanero schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Callaú probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Fresco rent richting de bal. Fresco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Fresco passt de bal in één keer door. Henicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros begaat een overtreding. Medeiros krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Callaú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo met een sublieme pass. Fresco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Henicke geeft de bal voor. León rent richting de bal. Met opzet legt Callaú zijn tegenspeler op de grond. León raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. León kan niet meer verder spelen. Jándula komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORIENTE SUR 52%, 100pre amigos 48%.
ORIENTE SUR - 100pre amigos 0:1