Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviadores FC rel mdrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gonzales geeft een hoge lob. Jimeno heeft problemen om de bal te vangen. Castro speelt de bal door. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. Egüez rent richting de bal. Egüez probeert naar een medespeler te passen. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Quintela de bal onder controle te krijgen. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Almendras verovert de bal door een tackle van achteren. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras verovert de bal door een tackle van achteren. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviadores FC - rel mdrid 0:1

39e minuut.
Iñaki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Humeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iñaki begaat een overtreding. Humeres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Humeres kan niet meer verder spelen. Hëw komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Rea geeft een hoge lob. Urgel heeft problemen om de bal te vangen. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ... Borja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aviadores FC - rel mdrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviadores FC 31%, rel mdrid 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviadores FC - rel mdrid 1:1

57e minuut.
Vera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cáceres komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Manggini passt de bal zonder na te denken. Arredondo rent richting de bal. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Borja niet meer kan verder spelen. Weise komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Velarde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviadores FC 44%, rel mdrid 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aviadores FC - rel mdrid 1:1