Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alejandro payo} rel mdrid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Borja niet meer kan verder spelen. Weise komt het veld opgelopen. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iñaki rent richting de bal. Iñaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Nina is nu in balbezit. Nina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iñaki de bal. Iñaki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras haalt uit met een fantastische trap. Sandy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Burgos kopt de bal weg. Nina probeert de bal aan de voet te houden. Castro is nu in balbezit. Castro geeft de bal voor. Almendras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Arano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochamanidis is nu in balbezit. Cochamanidis passt de bal met de wreef. Falero rent richting de bal. Falero haalt uit met een fantastische trap. Weise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cucurullo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - rel mdrid 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 60%, rel mdrid 40%.
alejandro payo} - rel mdrid 1:0

51e minuut.
Urquiza probeert naar een medespeler te passen. Gamarra rent richting de bal. Egüez begaat een overtreding. Egüez krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Iñaki is nu in balbezit. Urquiza onderschept slim de pass. Urquiza geeft een lange en hoge pass. Falero is nu in balbezit. Falero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - rel mdrid 2:0

73e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Egüez is nu in balbezit. Egüez probeert naar een medespeler te passen. Almendras rent richting de bal. Almendras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - rel mdrid 2:1

76e minuut.
Iñaki is nu in balbezit. Arano probeert naar een medespeler te passen. Iñaki rent richting de bal. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Sandy bokst de bal weg.

81e minuut.
Cochamanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Cochamanidis speelt de bal door. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero haalt uit met een fantastische trap. Weise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki verovert de bal door een tackle van achteren. Iñaki met een sublieme pass. Almendras rent richting de bal. Almendras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alejandro payo} - rel mdrid 2:2

88e minuut.
Arano met een sublieme pass. Egüez is nu in balbezit. Egüez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iñaki de bal. Iñaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 60%, rel mdrid 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alejandro payo} - rel mdrid 2:2