Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barzelona alejandro payo}
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Urioste bereikt de bal nog maar net als eerste. Urioste passt de bal zonder na te denken. Zubieta is nu in balbezit. Zubieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Burgos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubieta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubieta rent richting de bal. Zubieta passt de bal in één keer door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Sandy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
barzelona - alejandro payo} 1:0

35e minuut.
Zubieta probeert naar een medespeler te passen. Baldelomar rent richting de bal. Escóbar begaat een overtreding. Escóbar krijgt een gele kaart. Baldelomar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baldelomar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 51%, alejandro payo} 49%.
barzelona - alejandro payo} 1:0

64e minuut.
Nina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urioste met de inworp. Zubieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubieta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Gamarra de bal. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis passt de bal in één keer door. Falero is nu in balbezit. Falero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Escóbar rent richting de bal. Baldelomar onderschept slim de pass. Baldelomar probeert naar een medespeler te passen. Zubieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barzelona 48%, alejandro payo} 52%.
barzelona - alejandro payo} 1:0