Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alejandro payo} barzelona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Dorigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bankovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankovic draait met de bal, schiet en ... Sandy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alejandro payo} - barzelona 0:1

11e minuut.
Inworp. Dorigo met de inworp. Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Bankovic is nu in balbezit. Bankovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis geeft de bal voor. Stirling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Segurondo geeft een hoge lob. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stirling. Stirling krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Segurondo passt de bal in één keer door. Urioste rent richting de bal. Urioste speelt de bal door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Urioste is nu in balbezit. Urioste geeft de bal voor. Klungelig pakt Bankovic de bal. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vega kopt de bal weg. Klungelig pakt Cochamanidis de bal. Pineda rent richting de bal. Falero verovert de bal door een tackle van achteren. Falero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Bankovic rent richting de bal. Nina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 62%, barzelona 38%.
alejandro payo} - barzelona 0:1

55e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nina rent richting de bal. Bankovic onderschept slim de pass. Bankovic speelt de bal door. Urioste rent richting de bal. Urioste geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alejandro payo} 58%, barzelona 42%.
alejandro payo} - barzelona 0:1