Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rel mdrid ORIENTE SUR
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arano speelt de bal door. Liendo probeert de bal aan de voet te houden. Almendras is nu in balbezit. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urgel geeft de bal voor. Iñaki kopt de bal weg. Almendras is nu in balbezit. Iñaki is nu in balbezit. Iñaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pachi verovert de bal door een tackle van achteren. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano passt de bal met de wreef. Almendras rent richting de bal. Almendras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Arano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cárdenas komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Egüez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Callaú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho geeft een hoge lob. Pachi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Abecia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een lange en hoge pass. Henicke kopt de bal weg. Cucurullo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 44%, ORIENTE SUR 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rel mdrid - ORIENTE SUR 0:0

50e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo onderschept slim de pass. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Callaú is nu in balbezit. Callaú geeft een lange en hoge pass. Cárdenas rent richting de bal. Langenbacher onderschept slim de pass. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rel mdrid - ORIENTE SUR 0:1

74e minuut.
Alem probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher met een sublieme pass. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rel mdrid 46%, ORIENTE SUR 54%.
rel mdrid - ORIENTE SUR 0:1