Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atlhetic toro matiyea
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Teodovich kopt de bal weg. Von Landwüest bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Landwüest probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Guevara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasquet trapt de bal weg van het doel. Faretta kopt de bal weg. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Guerrero draait met de bal, schiet en ... Limpias kopt de bal weg. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Quispe kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Teodovich is nu in balbezit. Faretta onderschept slim de pass. Faretta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - matiyea 1:0

34e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Roca onderschept slim de pass. Faretta is nu in balbezit. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atlhetic toro - matiyea 2:0

38e minuut.
Guerrero draait met de bal, schiet en ... Teodovich probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Von Landwüest neemt de hoekschop. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Callaú verovert de bal door een tackle van achteren. Callaú probeert naar een medespeler te passen. Pereyra is nu in balbezit. Faretta verovert de bal door een tackle van achteren. Faretta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 50%, matiyea 50%.
atlhetic toro - matiyea 2:0

54e minuut.
Dutra speelt de bal door. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Guerrero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atlhetic toro 50%, matiyea 50%.
atlhetic toro - matiyea 2:0