Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Negros Fútbol Club SD La Quinta Del Recreo
1X1 Tactiek 2daetp
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Araba passt de bal met de wreef. Hadasch is nu in balbezit. Hadasch passt de bal met de wreef. Felipinho kan de bal niet met de borst controleren. Felipinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hadasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadasch passt de bal in één keer door. Araba rent richting de bal. Araba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mardağ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cyniak de bal. Cyniak geeft een lange en hoge pass. Felipinho is nu in balbezit. Felipinho draait met de bal, schiet en ... Vasihon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Araba de bal onder controle te krijgen. Cominges rent richting de bal. Hadasch verovert de bal door een tackle van achteren. Hadasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 1:0

22e minuut.
Mardağ is nu in balbezit. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 1:1

27e minuut.
Cyniak is nu in balbezit. Cyniak passt de bal zonder na te denken. Felipinho is nu in balbezit. Felipinho draait met de bal, schiet en ... Vasihon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 2:1

35e minuut.
Mardağ met een sublieme pass. Gelovani is nu in balbezit. Kosmal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosmal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gelovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gelovani komt bij de bal en schiet. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez rent richting de bal. Săndiţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Săndiţă krijgt een gele kaart.

44e minuut.
dos Quarteis geeft een lange en hoge pass. Szydło rent richting de bal. Araba rent richting de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lerouge de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Negros Fútbol Club 47%, SD La Quinta Del Recreo 53%.
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 2:1

50e minuut.
Hadasch is nu in balbezit. Cominges onderschept slim de pass. Cominges passt de bal met de wreef. Sagriotis heeft problemen om de bal te vangen. dos Quarteis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Baseggio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cominges de bal. Araba rent richting de bal. Araba draait met de bal, schiet en ... Vasihon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 3:1

55e minuut.
Cyniak is nu in balbezit. Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Felipinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Żeromski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lerouge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Vasihon trapt de bal weg van het doel. Gelovani kopt de bal weg. Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ draait met de bal, schiet en ... Thompson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipinho is nu in balbezit. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 4:1

60e minuut.
Lerouge passt de bal in één keer door. dos Quarteis geeft een lange en hoge pass. Żeromski heeft problemen om de bal te vangen. Felipinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipinho draait met de bal, schiet en ... Vasihon bokst de bal weg.

70e minuut.
Baseggio bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. García Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gelovani de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mardağ rent richting de bal. Cyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Cyniak passt de bal in één keer door. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szydło rent richting de bal. Lerouge verovert de bal door een tackle van achteren. Lerouge met een sublieme pass. Klungelig pakt Hadasch de bal. Hadasch haalt uit met een fantastische trap. Vasihon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mardağ kopt de bal weg. Gelovani rent richting de bal. Met opzet legt Săndiţă zijn tegenspeler op de grond. Săndiţă krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
García Brisach geeft de bal voor. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba passt de bal met de wreef. Hadasch is nu in balbezit. Hadasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 5:1

87e minuut.
Cyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Hadasch rent richting de bal. Hadasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 6:1

89e minuut.
García Brisach bereikt de bal nog maar net als eerste. García Brisach geeft een hoge lob. Araba rent richting de bal. Araba schiet op doel. Vasihon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Negros Fútbol Club 39%, SD La Quinta Del Recreo 61%.
Halcones Negros Fútbol Club - SD La Quinta Del Recreo 6:1