Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City ( Ecuador ) Barcelona S C
Nueva Etapa Tactiek Moderado
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
36.7 gemiddelde waardering 37.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Luque is nu in balbezit. Luque geeft een hoge lob. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza schiet op doel. Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 0:1

14e minuut.
Dobranschi probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mora met de inworp. Luque geeft een lange en hoge pass. Orozco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daza passt de bal zonder na te denken. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Orozco is nu in balbezit. Orozco schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breedy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luque raakt geblesseerd tijdens het duel. Orozco met een snel genomen vrije trap. Daza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dobranschi met een sublieme pass. Gillet is nu in balbezit. Gillet geeft een lange en hoge pass. Orozco rent richting de bal. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mito rent richting de bal. Inworp. Gillet met een snelle inworp. Luque geeft de bal voor. Orozco kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Figo trapt de bal weg van het doel. Breedy kopt de bal weg. MacAdam heeft problemen om de bal te vangen. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City ( Ecuador ) 50%, Barcelona S C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 1:1

50e minuut.
Mito passt de bal met de wreef. Breedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekstrøm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ekstrøm krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ekstrøm probeert naar een medespeler te passen. Paulik is nu in balbezit. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 1:2

58e minuut.
Gillet geeft een lange en hoge pass. Enginsu kopt de bal weg. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ... Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 2:2

64e minuut.
Enginsu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ibn-Latif kopt de bal weg. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 3:2

69e minuut.
Paulik geeft de bal voor. Inworp. Mora met een snelle inworp. Luque geeft een hoge lob. Orozco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 3:3

77e minuut.
Buitenspel voor Daza. Goede buitenspelval van de verdediging. Enginsu neemt vlug de vrije trap. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif geeft een lange en hoge pass. Figo bokst de bal weg.

86e minuut.
Izaguirre trapt de bal weg. Breedy kopt de bal weg. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 4:3

87e minuut.
Carrillo met de inworp. Daza controleert de bal met de borst. Breedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City ( Ecuador ) 48%, Barcelona S C 52%.
Leicester City ( Ecuador ) - Barcelona S C 4:3