Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unicornios Felices♥ Centauros SC
fer Tactiek Correqt`alcanza
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 31.9
adequate Schieten weak
weak Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal zonder na te denken. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ... Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 1:0

11e minuut.
Preciado onderschept slim de pass. Chuta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preciado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meneses zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko haalt uit met een fantastische trap. Topka bokst de bal weg.

12e minuut.
Román geeft de bal voor. Arteaga kopt de bal weg. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 2:0

14e minuut.
Chuta kopt de bal weg. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noroña rent richting de bal. Equino onderschept slim de pass. Equino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios passt de bal met de wreef. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palacios zal de hoekschop nemen. Equino rent richting de bal. Equino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manrique rent richting de bal. Manrique passt de bal in één keer door. Chuta is nu in balbezit. Equino is nu in balbezit. Equino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Martin trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Meneses de bal. Arteaga met een sublieme pass. Equino is nu in balbezit. Equino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Chuta speelt de bal door. Equino rent richting de bal. Equino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Torres speelt de bal door. Cienfuejo rent richting de bal. Marti onderschept slim de pass. Marti haalt uit met een fantastische trap. Guaranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 2:1

42e minuut.
Torres met de inworp. De la Barrera is nu in balbezit. Preciado onderschept slim de pass. Preciado geeft een hoge lob. Marti maakt een snoekduik en kopt de bal. Topka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicornios Felices♥ 58%, Centauros SC 42%.
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 2:1

49e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Chuta geeft de bal voor. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ... Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dovizioso de bal. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino schiet op doel. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Arteaga rent richting de bal. Equino is nu in balbezit. Equino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Manrique de bal. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Equino kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 3:1

57e minuut.
Hufajko passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Barrera maakt een afschuwelijke overtreding. De la Barrera krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique speelt de bal door. Equino is nu in balbezit. Equino haalt uit met een fantastische trap. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 4:1

84e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses begaat een overtreding. Chuta raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Barrera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Manrique rent richting de bal. Manrique passt de bal met de wreef. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Equino rent richting de bal. Equino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unicornios Felices♥ 45%, Centauros SC 55%.
Unicornios Felices♥ - Centauros SC 4:1