Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la aera Unicornios Felices♥
Normal Tactiek fer
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


5e minuut.
De la Barrera geeft een hoge lob. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta speelt de bal door. Daar is Equino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Equino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino onderschept slim de pass. Equino schiet op doel. Donoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:1

9e minuut.
Sagastegui kopt de bal weg. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Chuta kopt de bal weg. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino schiet op doel. Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palacios neemt de hoekschop. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:2

20e minuut.
Nebot rent richting de bal. Nebot met een sublieme pass. Viera speelt de bal door. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De la Barrera passt de bal met de wreef. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta rent richting de bal. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inostroza probeert de bal met de borst te controleren. De la Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. De la Barrera speelt de bal door. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Guaranda is nu in balbezit. Guaranda geeft een hoge lob. Molina probeert de bal aan de voet te houden. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. Donoso bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montes de Oca rent richting de bal. Chuta verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Equino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuta is nu in balbezit. Chuta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Molina speelt de bal door. Roca speelt de bal door. Román is nu in balbezit. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Viera rent richting de bal. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios passt de bal in één keer door. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:3

44e minuut.
Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios passt de bal met de wreef. Arteaga rent richting de bal. Equino is nu in balbezit. Equino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la aera 69%, Unicornios Felices♥ 31%.
la aera - Unicornios Felices♥ 0:3

51e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Palacios passt de bal in één keer door. Equino rent richting de bal. Equino schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:4

56e minuut.
Chuta met een sublieme pass. Equino is nu in balbezit. Equino heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Paal! Equino bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Donoso trapt de bal weg. Palacios kopt de bal weg. Klungelig pakt Mesa de bal. Equino is nu in balbezit. Equino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:5

60e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino passt de bal zonder na te denken. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:6

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arteaga zal de hoekschop nemen. Donoso speelt de bal door. Chuta speelt de bal door. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios met een sublieme pass. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino schiet op doel. Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta rent richting de bal. Chuta met een sublieme pass. Equino is nu in balbezit. Equino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Viera geeft de bal voor. Chuta is nu in balbezit. Chuta passt de bal zonder na te denken. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Unicornios Felices♥ 0:7

83e minuut.
Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca passt de bal in één keer door. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Equino is nu in balbezit. Arteaga rent richting de bal. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sagastegui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la aera 70%, Unicornios Felices♥ 30%.
la aera - Unicornios Felices♥ 0:7