Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SD La Quinta Del Recreo Leicester City ( Ecuador )
2daetp Tactiek Nueva Etapa
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 34.4
excellent Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ met een sublieme pass. Couriol rent richting de bal. Gelovani onderschept slim de pass. Gelovani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Izaguirre bokst de bal weg. García Martínez heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żeromski geeft een lange en hoge pass. Mardağ rent richting de bal. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Couriol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żeromski de bal onder controle te krijgen. Pepek onderschept slim de pass. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam schiet op doel. Vasihon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sagriotis kopt de bal weg. Dobszay controleert de bal met de borst. Dobszay speelt de bal door. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
García Martínez heeft problemen om de bal te vangen. García Martínez passt de bal zonder na te denken. Gelovani rent richting de bal. Gelovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 1:0

27e minuut.
Pepek rent richting de bal. Pepek geeft de bal voor. Dobszay kopt de bal weg. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Pepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepek passt de bal in één keer door. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Paulik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 2:0

45e minuut.
Sagriotis kopt de bal weg. Klungelig pakt García Martínez de bal. Dobszay rent richting de bal. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 29%, Leicester City ( Ecuador ) 71%.
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 2:0

49e minuut.
Jeannette is nu in balbezit. Jeannette geeft de bal voor. Couriol heeft problemen om de bal te vangen. García Martínez rent richting de bal. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szydło geeft de bal voor. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 3:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobszay met een snelle inworp. Breedy is nu in balbezit. García Martínez onderschept slim de pass. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gelovani met een sublieme pass. Dobszay is nu in balbezit. Dobszay passt de bal in één keer door. Daar is Mardağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardağ haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gelovani springt en kopt de bal. Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jeannette kopt de bal weg. García Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 4:0

65e minuut.
Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Pepek kopt de bal weg. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 5:0

67e minuut.
Pepek geeft een hoge lob. Gelovani kan de bal niet met de borst controleren. Breedy rent richting de bal. Gelovani verovert de bal door een tackle van achteren. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szydło kopt de bal weg. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gelovani krijgt een gele kaart. Couriol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Couriol kan niet meer verder spelen. Guagusila komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Żeromski onderschept slim de pass. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette passt de bal met de wreef. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani schiet op doel. De bal raakt de paal. Izaguirre bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis speelt de bal door. Enginsu is nu in balbezit. García Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. García Martínez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Guagusila de bal. Breedy rent richting de bal. Sagriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breedy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Szydło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis speelt de bal door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 6:0

90e minuut.
Breedy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Guagusila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 21%, Leicester City ( Ecuador ) 79%.
SD La Quinta Del Recreo - Leicester City ( Ecuador ) 7:0