Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona S C Halcones Negros Fútbol Club
Moderado Tactiek 1X1
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
38 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă geeft een lange en hoge pass. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka haalt uit met een fantastische trap. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:1

8e minuut.
Lerouge rent richting de bal. Lerouge passt de bal in één keer door. Lacković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacković draait met de bal, schiet en ... Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Hinc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:2

11e minuut.
Săndiţă probeert naar een medespeler te passen. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus geeft de bal voor. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka schiet op doel. Figo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cyniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lerouge is nu in balbezit. Lerouge passt de bal met de wreef. Lacković rent richting de bal. Lacković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:3

17e minuut.
Luque rent richting de bal. Luque met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora geeft de bal voor. Orozco maakt een snoekduik en kopt de bal. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cyniak is nu in balbezit. Cyniak passt de bal zonder na te denken. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka draait met de bal, schiet en ... Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:4

20e minuut.
Owsianka passt de bal zonder na te denken. Cyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyniak met een sublieme pass. Araba rent richting de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap. Figo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ekstrøm rent richting de bal. Araba verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka schiet op doel. Figo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:5

30e minuut.
Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Owsianka de bal. Owsianka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:6

31e minuut.
Klungelig pakt Cyniak de bal. Cyniak passt de bal zonder na te denken. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka draait met de bal, schiet en ... Figo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:7

34e minuut.
Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă geeft de bal voor. Inworp. Carrillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luque geeft de bal voor. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lacković is nu in balbezit. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:8

44e minuut.
Altınyunus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bravo rent richting de bal. Araba onderschept slim de pass. Araba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona S C 61%, Halcones Negros Fútbol Club 39%.
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:9

47e minuut.
Ekstrøm rent richting de bal. Owsianka rent richting de bal. Daar is Owsianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsianka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:10

49e minuut.
Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus geeft een lange en hoge pass. Hinc onderschept slim de pass. Lacković rent richting de bal. Lacković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Araba heeft problemen om de bal te vangen. Araba met een sublieme pass. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka draait met de bal, schiet en ... Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:11

60e minuut.
Lerouge rent richting de bal. Lerouge met een sublieme pass. Araba rent richting de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:12

64e minuut.
Cyniak is nu in balbezit. Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka haalt uit met een fantastische trap. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:13

69e minuut.
Ekstrøm is nu in balbezit. Araba onderschept slim de pass. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Lerouge verovert de bal door een tackle van achteren. Lerouge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hadasch de bal. Hadasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:14

79e minuut.
Lerouge geeft een hoge lob. Owsianka is nu in balbezit. Owsianka heeft problemen om de bal te vangen. Owsianka haalt uit met een fantastische trap. Figo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:15

80e minuut.
Daza met een sublieme pass. Ekstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsianka onderschept slim de pass. Owsianka schiet op doel. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:16

82e minuut.
Hadasch geeft een hoge lob. Daar is Lacković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araba rent richting de bal. Araba haalt uit met een fantastische trap. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:17

86e minuut.
Cyniak rent richting de bal. Cyniak passt de bal met de wreef. Daar is Araba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araba schiet op doel. Figo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:18

89e minuut.
Hadasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadasch met een sublieme pass. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyniak is nu in balbezit. Cyniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona S C 64%, Halcones Negros Fútbol Club 36%.
Barcelona S C - Halcones Negros Fútbol Club 0:18