Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SD La Quinta Del Recreo Centauros SC
2daetp Tactiek Correqt`alcanza
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 32.7
formidable Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Jeannette is nu in balbezit. Jeannette geeft een hoge lob. Dobszay kopt de bal weg. García Martínez rent richting de bal. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szydło onderschept slim de pass. Szydło probeert naar een medespeler te passen. Dobszay is nu in balbezit. Dobszay geeft een hoge lob. Gelovani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sagriotis rent richting de bal. Sagriotis speelt de bal door. Gelovani probeert naar een medespeler te passen. García Martínez rent richting de bal. García Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 1:0

14e minuut.
Marti bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado is nu in balbezit. Marti is nu in balbezit. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Mardağ rent richting de bal. Mardağ speelt de bal door. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Martin bokst de bal weg.

18e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mardağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardağ met een sublieme pass. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 2:0

31e minuut.
Lema geeft een hoge lob. Szydło kopt de bal weg. Klungelig pakt Sagriotis de bal. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ... Vasihon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 2:1

32e minuut.
Sagriotis passt de bal zonder na te denken. Dobszay rent richting de bal. Dobszay passt de bal zonder na te denken. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 3:1

37e minuut.
Gelovani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Noroña de bal. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 4:1

41e minuut.
Szydło speelt de bal door. Dovizioso is nu in balbezit. Dovizioso passt de bal zonder na te denken. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez schiet op doel. Martin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sagriotis passt de bal in één keer door. Dobszay is nu in balbezit. Dobszay probeert naar een medespeler te passen. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 36%, Centauros SC 64%.
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 4:1

46e minuut.
Preciado met een sublieme pass. Klungelig pakt Hufajko de bal. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez onderschept slim de pass. García Martínez schiet op doel. Martin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Mardağ passt de bal zonder na te denken. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Noroña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 5:1

51e minuut.
Dobszay probeert naar een medespeler te passen. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez passt de bal zonder na te denken. Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dobszay speelt de bal door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez passt de bal zonder na te denken. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 6:1

55e minuut.
García Martínez passt de bal zonder na te denken. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay passt de bal in één keer door. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Martin bokst de bal weg.

57e minuut.
García Martínez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Noroña ... Strafschop! García Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noroña geeft de bal voor. Gelovani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 7:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobszay de bal onder controle te krijgen. Dobszay met een sublieme pass. Daar is García Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Martínez schiet op doel. Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 8:1

63e minuut.
Preciado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marti met een sublieme pass. Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. García Martínez rent richting de bal. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 9:1

66e minuut.
Sagriotis rent richting de bal. Sagriotis speelt de bal door. Daar is Gelovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hufajko passt de bal zonder na te denken. Pepek probeert naar een medespeler te passen. Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gelovani de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dobszay passt de bal zonder na te denken. Dovizioso met een sublieme pass. Manrique speelt de bal door. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jeannette met een sublieme pass. Noroña is nu in balbezit. Gelovani onderschept slim de pass. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Martin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 10:1

82e minuut.
Mardağ heeft problemen om de bal te vangen. Jeannette rent richting de bal. Jeannette passt de bal zonder na te denken. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Martin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noroña kopt de bal weg. Klungelig pakt Meneses de bal. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 11:1

84e minuut.
Jeannette met een sublieme pass. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay rent richting de bal. Dobszay geeft een hoge lob. Gelovani springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pepek met een sublieme pass. Mardağ is nu in balbezit. Mardağ passt de bal in één keer door. Gelovani rent richting de bal. Gelovani schiet op doel. Martin bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Aleksandrowicz de bal onder controle te krijgen. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Dobszay rent richting de bal. Dobszay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Martínez de bal. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dobszay is nu in balbezit. Dobszay passt de bal zonder na te denken. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 19%, Centauros SC 81%.
SD La Quinta Del Recreo - Centauros SC 12:1