Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la aera Leicester City ( Ecuador )
Normal Tactiek Nueva Etapa
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Dobranschi onderschept slim de pass. Breedy is nu in balbezit. Breedy met een sublieme pass. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Enginsu is nu in balbezit. Sarauia verovert de bal door een tackle van achteren. Paulik is nu in balbezit. Sarauia verovert de bal door een tackle van achteren. Sarauia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
MacAdam rent richting de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam onderschept slim de pass. MacAdam schiet op doel. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Leicester City ( Ecuador ) 0:1

14e minuut.
Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rengifo de bal onder controle te krijgen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Inostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breedy is nu in balbezit. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif met een sublieme pass. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam schiet op doel. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Inostroza is nu in balbezit. Mito verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca probeert naar een medespeler te passen. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Izaguirre met een harde bal richting middenveld. Breedy kopt de bal weg. MacAdam kan de bal niet met de borst controleren. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la aera 54%, Leicester City ( Ecuador ) 46%.
la aera - Leicester City ( Ecuador ) 0:1

67e minuut.
MacAdam passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Leicester City ( Ecuador ) 0:2

78e minuut.
Paulik rent richting de bal. Verdura rent richting de bal. Verdura geeft een lange en hoge pass. MacAdam maakt een snoekduik en kopt de bal. Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Breedy heeft problemen om de bal te vangen. Breedy passt de bal met de wreef. Verdura is nu in balbezit. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Couriol rent richting de bal. Couriol probeert naar een medespeler te passen. Breedy is nu in balbezit. Breedy geeft de bal voor. MacAdam krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mito onderschept slim de pass. Mito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montes de Oca de bal. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la aera - Leicester City ( Ecuador ) 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la aera 61%, Leicester City ( Ecuador ) 39%.
la aera - Leicester City ( Ecuador ) 0:3