Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Virginia Leicester City ( Ecuador )
1 Tactiek Nueva Etapa
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


8e minuut.
Guachanuo verovert de bal door een tackle van achteren. Guachanuo geeft een lange en hoge pass. Paulik kopt de bal weg. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tatai bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam onderschept slim de pass. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif geeft een lange en hoge pass. Mito kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Saldaña passt de bal met de wreef. Breedy is nu in balbezit. Breedy geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacAdam de bal. MacAdam haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif geeft de bal voor. MacAdam rent richting de bal. MacAdam schiet op doel. Konjevoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Breedy de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ibn-Latif krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ibn-Latif heeft problemen om de bal te vangen. Tatai rent richting de bal. Tatai passt de bal in één keer door. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virginia 67%, Leicester City ( Ecuador ) 33%.
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:1

54e minuut.
Verdura rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Couriol is nu in balbezit. Couriol geeft een hoge lob. Fernández Moreno rent richting de bal. MacAdam verovert de bal door een tackle van achteren. MacAdam haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tatai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nem met de inworp. Ibn-Latif geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dobranschi passt de bal in één keer door. Paulik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meléndez. Meléndez krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tatai met de inworp. Breedy is nu in balbezit. Breedy passt de bal zonder na te denken. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif geeft een lange en hoge pass. Paal! Klungelig pakt MacAdam de bal. MacAdam schiet op doel. Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Couriol verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi speelt de bal door. MacAdam rent richting de bal. MacAdam schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Breedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles begaat een overtreding. Breedy raakt geblesseerd tijdens het duel. Breedy met een snel genomen vrije trap. Daar is Tatai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Breedy passt de bal in één keer door. Nem geeft de bal voor. MacAdam rent richting de bal. MacAdam haalt uit met een fantastische trap. Guachanuo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:2

81e minuut.
Inworp. Verdura met een snelle inworp. Mito geeft een hoge lob. Breedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Breedy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Garcés geeft een hoge lob. Paulik rent richting de bal. Paulik geeft een lange en hoge pass. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:3

85e minuut.
Valeriano rent richting de bal. Valeriano passt de bal zonder na te denken. Fernández Moreno probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert MacAdam de bal onder controle te krijgen. MacAdam draait met de bal, schiet en ... Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacAdam bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virginia 79%, Leicester City ( Ecuador ) 21%.
Fc Virginia - Leicester City ( Ecuador ) 0:4