Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City ( Ecuador ) Unicornios Felices♥
Nueva Etapa Tactiek fer
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen average


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izaguirre trapt de bal weg. De la Barrera kopt de bal weg. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Unicornios Felices♥ 0:1

7e minuut.
Verdura passt de bal zonder na te denken. Arteaga rent richting de bal. Arteaga speelt de bal door. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Palacios met een sublieme pass. Equino bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino passt de bal zonder na te denken. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Couriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi is nu in balbezit. Equino verovert de bal door een tackle van achteren. Equino schiet op doel. Izaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paulik rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Equino is nu in balbezit. Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Equino verovert de bal door een tackle van achteren. Equino draait met de bal, schiet en ... Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Unicornios Felices♥ 0:2

27e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta probeert naar een medespeler te passen. Equino rent richting de bal. Equino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cienfuejo speelt de bal door. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal in één keer door. Equino heeft problemen om de bal te vangen. Equino draait met de bal, schiet en ... Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Arteaga geeft de bal voor. Nem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breedy de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel. Paal! Daar is Couriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City ( Ecuador ) 69%, Unicornios Felices♥ 31%.
Leicester City ( Ecuador ) - Unicornios Felices♥ 0:2

49e minuut.
Mito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mito geeft de bal voor. Román is nu in balbezit. MacAdam verovert de bal door een tackle van achteren. MacAdam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City ( Ecuador ) - Unicornios Felices♥ 1:2

50e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Chuta rent richting de bal. Equino rent richting de bal. Equino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Couriol de bal. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chuta passt de bal in één keer door. Paulik rent richting de bal. Equino verovert de bal door een tackle van achteren. Equino draait met de bal, schiet en ... Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Breedy passt de bal in één keer door. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam schiet op doel. Topka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Equino onderschept slim de pass. Chuta met een sublieme pass. Equino rent richting de bal. Equino draait met de bal, schiet en ... Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cienfuejo met de inworp. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Equino rent richting de bal. Equino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chuta heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulik krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Breedy geeft de bal voor. Palacios probeert de bal aan de voet te houden. Paulik kopt de bal weg. Equino is nu in balbezit. Equino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City ( Ecuador ) 66%, Unicornios Felices♥ 34%.
Leicester City ( Ecuador ) - Unicornios Felices♥ 1:2