Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Virginia SD La Quinta Del Recreo
1 Tactiek 2daetp
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.8 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles geeft de bal voor. Sagriotis kopt de bal weg. Klungelig pakt Gelovani de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sagriotis onderschept slim de pass. Sagriotis geeft een hoge lob. García Martínez rent richting de bal. García Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Dobszay is nu in balbezit. Dobszay passt de bal zonder na te denken. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:1

14e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Dobszay onderschept slim de pass. Dobszay met een sublieme pass. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:2

15e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Dobszay onderschept slim de pass. Dobszay passt de bal in één keer door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette geeft een lange en hoge pass. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani schiet op doel. Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:3

27e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki rent richting de bal. García Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. García Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pepek geeft een lange en hoge pass. Gelovani kopt de bal weg. Klungelig pakt Guachanuo de bal. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:4

34e minuut.
Sagriotis rent richting de bal. Jeannette speelt de bal door. Fernández Moreno rent richting de bal. Gelovani onderschept slim de pass. Gelovani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:5

35e minuut.
Dobszay rent richting de bal. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay verovert de bal door een tackle van achteren. Dobszay geeft de bal voor. Gelovani krijgt zijn hoofd ertegen. Konjevoda bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Mardağ de bal. Mardağ geeft de bal voor. Sagriotis is nu in balbezit. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Szydło speelt de bal door. Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. Dobszay geeft een lange en hoge pass. Gelovani springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:6

45e minuut.
Mardağ is nu in balbezit. Mardağ speelt de bal door. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virginia 78%, SD La Quinta Del Recreo 22%.
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:7

50e minuut.
García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobszay de bal. Dobszay geeft een hoge lob. Gelovani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:8

52e minuut.
Konjevoda met een sublieme pass. Sagriotis kopt de bal weg. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani schiet op doel. Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:9

59e minuut.
Żeromski probeert naar een medespeler te passen. Sagriotis rent richting de bal. Sagriotis passt de bal zonder na te denken. Dobszay is nu in balbezit. Dobszay geeft een hoge lob. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pepek rent richting de bal. Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ geeft een lange en hoge pass. Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Gelovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Mardağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardağ geeft de bal voor. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:10

69e minuut.
Guachanuo kopt de bal weg. Jeannette rent richting de bal. Jeannette passt de bal met de wreef. Daar is Gelovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dobszay rent richting de bal. Dobszay passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:11

82e minuut.
Sagriotis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobszay de bal. Dobszay speelt de bal door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Guachanuo met een harde bal richting middenveld. Jeannette kopt de bal weg. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Dobszay probeert naar een medespeler te passen. García Martínez is nu in balbezit. Sagriotis rent richting de bal. Sagriotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is García Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda bokst de bal weg. Fernández Moreno kopt de bal weg. Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mardağ probeert naar een medespeler te passen. Jeannette speelt de bal door. Sagriotis speelt de bal door. Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Virginia 92%, SD La Quinta Del Recreo 8%.
Fc Virginia - SD La Quinta Del Recreo 0:11