Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SD La Quinta Del Recreo Fc Virginia
2daetp Tactiek 1
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pepek geeft een lange en hoge pass. Dobszay kopt de bal weg. Klungelig pakt Gelovani de bal. Sagriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. Dobszay passt de bal zonder na te denken. García Martínez rent richting de bal. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 1:0

11e minuut.
Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Jeannette is nu in balbezit. Gelovani is nu in balbezit. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jeannette geeft een lange en hoge pass. Szydło speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydło verovert de bal door een tackle van achteren. Szydło geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jeannette passt de bal zonder na te denken. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay passt de bal met de wreef. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Szydło kopt de bal weg. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez geeft een hoge lob. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda bokst de bal weg.

22e minuut.
Pepek met een sublieme pass. Mardağ heeft problemen om de bal te vangen. Mardağ met een sublieme pass. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda bokst de bal weg.

24e minuut.
Cominges geeft een hoge lob. Daar is Sagriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagriotis passt de bal zonder na te denken. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay geeft een lange en hoge pass. Konjevoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Szydło de bal onder controle te krijgen. Szydło passt de bal zonder na te denken. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sagriotis is nu in balbezit. Sagriotis passt de bal zonder na te denken. Fernández Moreno heeft problemen om de bal te vangen. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gelovani heeft problemen om de bal te vangen. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 2:0

33e minuut.
Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ passt de bal met de wreef. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 3:0

38e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna geeft de bal voor. Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Dobszay rent richting de bal. Dobszay draait met de bal, schiet en ... Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dobszay is nu in balbezit. Dobszay passt de bal in één keer door. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 4:0

45e minuut.
Pepek met een sublieme pass. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette passt de bal zonder na te denken. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 20%, Fc Virginia 80%.
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 4:0

49e minuut.
Konjevoda trapt de bal weg van het doel. Mardağ kopt de bal weg. Gelovani is nu in balbezit. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cominges geeft een lange en hoge pass. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez schiet op doel. Gelovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 5:0

58e minuut.
Sagriotis met een sublieme pass. Dobszay rent richting de bal. Dobszay geeft een lange en hoge pass. Garcés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gelovani maakt een snoekduik en kopt de bal. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Valeriano rent richting de bal. Jeannette geeft de bal voor. Daar is Guachanuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ geeft de bal voor. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 6:0

65e minuut.
Dobszay met een sublieme pass. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez passt de bal in één keer door. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette met een sublieme pass. Fernández Moreno is nu in balbezit. Gelovani verovert de bal door een tackle van achteren. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Szydło passt de bal zonder na te denken. Dobszay rent richting de bal. Dobszay passt de bal in één keer door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cominges geeft een hoge lob. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobszay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gelovani de bal. Gelovani schiet op doel. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jeannette passt de bal zonder na te denken. Mardağ heeft problemen om de bal te vangen. Mardağ met een sublieme pass. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mardağ neemt de hoekschop. Dobszay kopt de bal weg. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 7:0

77e minuut.
Daar is Gelovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani onderschept slim de pass. Gelovani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 8:0

78e minuut.
Szydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano onderschept slim de pass. Szydło probeert naar een medespeler te passen. Valeriano rent richting de bal. Valeriano geeft een lange en hoge pass. Vasihon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. Dobszay geeft een hoge lob. Daar is Tatai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelovani haalt uit met een fantastische trap. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pepek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mardağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardağ passt de bal met de wreef. Gelovani rent richting de bal. Gelovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sagriotis met een sublieme pass. Klungelig pakt Jeannette de bal. Jeannette speelt de bal door. Gelovani rent richting de bal. Gelovani draait met de bal, schiet en ... Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD La Quinta Del Recreo 13%, Fc Virginia 87%.
SD La Quinta Del Recreo - Fc Virginia 8:0