Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-07 01:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: juvenil DP Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
juvenil DP Michiiifc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Mesa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pivaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Espinoza met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Pinos is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gadnay kopt de bal weg. Barrios is nu in balbezit. Castelo onderschept slim de pass. Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque begaat een overtreding. Pivaque krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juvenil DP 49%, Michiiifc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juvenil DP - Michiiifc 0:0

49e minuut.
Pivaque rent richting de bal. Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal zonder na te denken. Veliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Poveda geeft de bal voor. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda onderschept slim de pass. Castelo rent richting de bal. Castelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Segovia Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia Serrano geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinos de bal. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juvenil DP 39%, Michiiifc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juvenil DP - Michiiifc 0:0