Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEES anel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Masnik geeft de bal voor. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco geeft een lange en hoge pass. Daar is Guadamud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadamud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Luque de bal. Juárez rent richting de bal. Cardaccio maakt een afschuwelijke overtreding. Cardaccio krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Juárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzuriaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quinshul speelt de bal door. Luque heeft problemen om de bal te vangen. Curtina rent richting de bal. Curtina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEES - anel 1:0

35e minuut.
Luque is nu in balbezit. Curtina verovert de bal door een tackle van achteren. Curtina probeert naar een medespeler te passen. Guadamud rent richting de bal. Guadamud draait met de bal, schiet en ... Ruthalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alban met een snelle inworp. Noroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Luque is nu in balbezit. Luque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEES 48%, anel 52%.
AEES - anel 1:0

55e minuut.
Luque geeft een hoge lob. Masnik kopt de bal weg. Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Cardaccio is nu in balbezit. Cardaccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque speelt de bal door. Noroña is nu in balbezit. Noroña schiet op doel. Cardaccio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEES - anel 1:1

67e minuut.
Arreta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merchán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curtina kan de bal niet met de borst controleren. Curtina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Pesantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco passt de bal zonder na te denken. Guadamud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamud draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEES - anel 2:1

78e minuut.
Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Guadamud is nu in balbezit. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Curtina rent richting de bal. Curtina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEES 46%, anel 54%.
AEES - anel 2:1