Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guayas Manabí S.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides passt de bal met de wreef. Mina Mina rent richting de bal. Mina Mina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Muicha is nu in balbezit. Rosales rent richting de bal. Muicha is nu in balbezit. San Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. San Antonio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rosales speelt de bal door. Marcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino begaat een overtreding. Nino krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cortina met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
San Antonio speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides met een sublieme pass. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
guayas - Manabí S.C. 1:0

24e minuut.
Marcillo onderschept slim de pass. Nino verovert de bal door een tackle van achteren. Nino speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guayas - Manabí S.C. 1:1

33e minuut.
Marcillo kopt de bal weg. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rivera zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rivera naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mina Mina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olano komt bij de bal en schiet. Klinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
San Antonio probeert de bal aan de voet te houden. Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal zonder na te denken. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayas 41%, Manabí S.C. 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guayas - Manabí S.C. 1:1

48e minuut.
Cantos rent richting de bal. Cantos passt de bal met de wreef. Morán is nu in balbezit. San Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. San Antonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino speelt de bal door. Almada is nu in balbezit. Benavides onderschept slim de pass. Benavides schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Rosales passt de bal met de wreef. Olano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano passt de bal in één keer door. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantos geeft de bal voor. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen. Morán rent richting de bal. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
guayas - Manabí S.C. 1:2

73e minuut.
Klungelig pakt Olano de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rosales kan niet meer verder spelen. Astudillo komt het veld opgelopen. Bolaños zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nino kopt de bal weg. Astudillo probeert de bal aan de voet te houden. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcillo begaat een overtreding. Marcillo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Almada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagastegui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matamba probeert de bal met de borst te controleren. Matamba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayas 35%, Manabí S.C. 65%.
guayas - Manabí S.C. 1:2