Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona es porto club ECUADR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Daar is Díaz de la Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novo rent richting de bal. Novo speelt de bal door. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela schiet op doel. Larrea bokst de bal weg. Alvarez probeert de bal aan de voet te houden. Mesela rent richting de bal. Mesela draait met de bal, schiet en ... Larrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
George rent richting de bal. George geeft een hoge lob. Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela draait met de bal, schiet en ... Larrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cabezón rent richting de bal. Novo onderschept slim de pass. Novo speelt de bal door. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Casana probeert naar een medespeler te passen. Alvarez rent richting de bal. Alvarez passt de bal in één keer door. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
George verovert de bal door een tackle van achteren. Pontegarnica verovert de bal door een tackle van achteren. Pontegarnica speelt de bal door. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zanetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona es porto club - ECUADR 1:0

43e minuut.
Pontegarnica met een sublieme pass. Paz is nu in balbezit. Paz probeert naar een medespeler te passen. Mesela rent richting de bal. Mesela haalt uit met een fantastische trap. Larrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona es porto club 62%, ECUADR 38%.
barcelona es porto club - ECUADR 1:0

55e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Chara is nu in balbezit. Chara met een sublieme pass. Mesela is nu in balbezit. Mesela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Larrea trapt de bal weg. Mateo kopt de bal weg. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Seilema bereikt de bal nog maar net als eerste. Seilema draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
George passt de bal in één keer door. Pontegarnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontegarnica passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Luna de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona es porto club 53%, ECUADR 47%.
barcelona es porto club - ECUADR 1:0