Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ECUADR coronel galte
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal zonder na te denken. Campoverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela onderschept slim de pass. Mesela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sostenes is nu in balbezit. George onderschept slim de pass. Moros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela verovert de bal door een tackle van achteren. Mesela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ECUADR - coronel galte 1:0

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novo neemt de hoekschop. Seilema kopt de bal weg. Mesela rent richting de bal. Mesela schiet op doel. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ECUADR - coronel galte 2:0

37e minuut.
George rent richting de bal. George passt de bal in één keer door. Seilema probeert naar een medespeler te passen. Mesela rent richting de bal. Mesela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seilema rent richting de bal. Seilema schiet op doel. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ECUADR 40%, coronel galte 60%.
ECUADR - coronel galte 2:0

47e minuut.
Rebagliatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebagliatti passt de bal in één keer door. Mateo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepión verovert de bal door een tackle van achteren. Sepión geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wover geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rebagliatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sepión is nu in balbezit. Sepión geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ECUADR 49%, coronel galte 51%.
ECUADR - coronel galte 2:0