Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mallorca fc AEES
centauros 22 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curtina krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Arévalo geeft een lange en hoge pass. Cárdenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Masnik de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera geeft een lange en hoge pass. Martos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ordóñez probeert de bal met de borst te controleren. Ordóñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mallorca fc - AEES 1:0

9e minuut.
Ordóñez speelt de bal door. Cárdenas met een sublieme pass. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mallorca fc - AEES 2:0

11e minuut.
Curtina speelt de bal door. Merchán rent richting de bal. Peláez maakt een afschuwelijke overtreding. Peláez krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Weider geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguinaga met een snelle inworp. Curtina bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mallorca fc 49%, AEES 51%.
mallorca fc - AEES 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo geeft de bal voor. Ordóñez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mallorca fc - AEES 3:0

54e minuut.
Curtina is nu in balbezit. Curtina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guadamud de bal. Guadamud draait met de bal, schiet en ... Malara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtina onderschept slim de pass. Tumbaco is nu in balbezit. Curtina is nu in balbezit. Curtina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ordóñez speelt de bal door. Juárez is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera is nu in balbezit. Barrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mallorca fc 47%, AEES 53%.
mallorca fc - AEES 3:0