Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anel Manabí S.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Noroña rent richting de bal. Cardaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña rent richting de bal. Cardaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardaccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco probeert naar een medespeler te passen. Nino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranja onderschept slim de pass. Guaranja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardaccio onderschept slim de pass. Cardaccio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
anel - Manabí S.C. 1:0

15e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Cardaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Nino is nu in balbezit. Cardaccio rent richting de bal. Cardaccio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
anel - Manabí S.C. 2:0

23e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa met een sublieme pass. Daar is Noroña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noroña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klinger trapt de bal weg van het doel. San Antonio kopt de bal weg. Daar is Bastarrechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantos is nu in balbezit. Cantos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
anel - Manabí S.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anel 42%, Manabí S.C. 58%.
anel - Manabí S.C. 2:1

48e minuut.
Bastarrechea met een sublieme pass. Alban rent richting de bal. Alban passt de bal in één keer door. Cardaccio is nu in balbezit. Cardaccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anel - Manabí S.C. 3:1

54e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Arreta speelt de bal door. Bastarrechea rent richting de bal. Cantos verovert de bal door een tackle van achteren. Cantos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ... Quinshul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruthalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
anel - Manabí S.C. 3:2

61e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noroña verovert de bal door een tackle van achteren. Noroña probeert naar een medespeler te passen. Alban bereikt de bal nog maar net als eerste. Alban geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rivera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guaranja met de inworp. Noroña is nu in balbezit. Noroña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Bastarrechea rent richting de bal. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Yllescas geeft een hoge lob. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anel 53%, Manabí S.C. 47%.
anel - Manabí S.C. 3:2