Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los machos esmeraldas sc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo onderschept slim de pass. Romo probeert naar een medespeler te passen. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Riascos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gonzalez Perez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez passt de bal zonder na te denken. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala schiet op doel. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - esmeraldas sc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 50%, esmeraldas sc 50%.
los machos - esmeraldas sc 0:1

50e minuut.
Doeltrap. Méndez met een harde bal richting middenveld. Villacrés heeft problemen om de bal te vangen. Sagasti rent richting de bal. Sagasti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - esmeraldas sc 0:2

61e minuut.
Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrea geeft de bal voor. Daar is Villacrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado geeft een lange en hoge pass. Guachimala rent richting de bal. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sagasti verovert de bal door een tackle van achteren. Sagasti speelt de bal door. Villalobos is nu in balbezit. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los machos - esmeraldas sc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los machos 57%, esmeraldas sc 43%.
los machos - esmeraldas sc 0:3