Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esmeraldas sc los machos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cabezón passt de bal met de wreef. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurino rent richting de bal. Guachimala onderschept slim de pass. Guachimala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tenemasa rent richting de bal. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezón met een sublieme pass. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - los machos 0:1

9e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Maldodevie onderschept slim de pass. Maldodevie speelt de bal door. Porta rent richting de bal. Porta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gonzalez Perez rent richting de bal. Gonzalez Perez met een sublieme pass. Tenemasa rent richting de bal. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esmeraldas sc - los machos 1:1

13e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez passt de bal in één keer door. Guachimala is nu in balbezit. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gonzalez Perez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez geeft een hoge lob. Maldodevie geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Torre Alta de bal onder controle te krijgen. Porta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - los machos 1:2

33e minuut.
Márquez passt de bal zonder na te denken. Porta probeert de bal met de borst te controleren. Villacrés is nu in balbezit. Porta verovert de bal door een tackle van achteren. Porta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - los machos 1:3

37e minuut.
Larrea passt de bal zonder na te denken. Porta rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Ursino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
esmeraldas sc - los machos 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 64%, los machos 36%.
esmeraldas sc - los machos 1:4

50e minuut.
Larrea kopt de bal weg. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira geeft de bal voor. Daar is Porta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Laresanala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalez Perez is nu in balbezit. Gonzalez Perez speelt de bal door. Guachimala rent richting de bal. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Porta is nu in balbezit. Márquez rent richting de bal. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Toncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta is nu in balbezit. Gonzalez Perez rent richting de bal. Porta is nu in balbezit. Porta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esmeraldas sc 52%, los machos 48%.
esmeraldas sc - los machos 1:4