Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gool Davsan FC
Normal Tactiek StvMAtch 99
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siguencia rent richting de bal. Siguencia geeft de bal voor. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque schiet op doel. Pineira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zura rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rosula is nu in balbezit. Rosula met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Siguencia de bal onder controle te krijgen. Pivaque rent richting de bal. Pivaque draait met de bal, schiet en ... Pineira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Calisto met een sublieme pass. Siguencia rent richting de bal. Camacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siguencia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pivaque neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Pivaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - Davsan FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 48%, Davsan FC 52%.
gool - Davsan FC 0:1

66e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velasco wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gool - Davsan FC 1:1

80e minuut.
Niuda geeft een hoge lob. Camacho is nu in balbezit. Pivaque onderschept slim de pass. Pivaque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gool - Davsan FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gool 38%, Davsan FC 62%.
gool - Davsan FC 1:2